设计公司 项目类型 项目位置 项目范围

电力住宅The Power House/Hocker Design Group

HONOR AWARD

The Power House

Dallas USA

Hocker Design Group, Dallas USA

Project Statement

This neighborhood electrical substation was built in 1923 by Dallas Power and Light Company in a mixed residential and commercial area of town. This urban garden has sprung to life within the walls of a former industrial compound. The garden fills spaces that directly relate back to its original industrial predecessor.

Project Narrative

“This is art! Compelling and monumental. Its layers of industrial use that define the site are remnants the design pulls together. It celebrates its past use. ”—2010 Professional Awards Jury

“这是艺术!引人入胜,充满纪念性。界定场地的工业用废弃板被设计汇集在一起。并纪念过去的历史。” -2010专业奖评审委员会 

位于小镇住宅商业混合用地的变电站是由达拉斯电力照明公司在1923年建成。这个城市花园突破之前老工业大院的围墙,跳进了人们的生活。花园里的空间与它的历史:原始工业的前身具有关联。 

建筑由红砖制成,具有新古典主义的细节。周边修筑了很高的围墙。20年后,这个三层的建筑变成了一户人家的住宅。景观设计考虑到场地的前身,并将其历史在设计中精妙的展现。院墙不再封闭,整个庭院和城市有不错的联系,并运用非常自然的植物。柔软的野牛草草坪低维护,并且不耗水。庭院乔木四季季相明显。一个巨大的花岗岩石块基座在西侧升起,紧邻城市街道,是一景,也是一个过渡区。高大的橡树生长在上面,并为建筑带来宜人的阴影,避免西晒。 

院内,微风拂过,橡树沙沙作响,这就是“活的雕塑”。树坐落在很特别的花岗岩石块基座上。树荫非常怡人,并随着时间变化明显。绿篱形成的绿色屏障,为这里提供一个私人的隐秘氛围。内部庭院四周是高大砖墙,以前这里有许多大型的工业设备。面对北门的是一片有着倾斜基座的野牛草草坪。倾斜的形体让场地具有动感之美。草坪边界的锈蚀钢板看着挺像土层。微风下,野牛草生机勃勃。这里放置着一颗庭院孤植树,豆科的,它的阴影非常优雅的点缀着庭院的地面。

This neighborhood electrical substation was built in 1923 by Dallas Power and Light Company in a mixed residential and commercial area of town. The substation was constructed of red brick, with a high surrounding brick wall, and neoclassical details. Left vacant for 20 years, the three-story substation was transformed into a single-family residence.

This urban garden has sprung to life within the walls of a former industrial compound. The garden occupies a good portion of the nearly half-acre site. The compound is organized into spaces that directly relate back to its original industrial predecessor.

The exterior is an urban experience for the many pedestrians that frequently travel by on their way to a well used hike and bike trail. A carpet of buffalo grass softens the ground plane, minimizing water consumption and maintenance. Groves of Eve's necklace trees punctuate the buffalo grass, and provide seasonal interest. Along the western flank, a massive basalt boulder plinth rises up and provides a very urban connection to the streetscape. High-rise live oaks penetrate the plinth, and become shading elements for the three-story-high windows.

Upon entering the motor court, a windswept native live oak becomes a living sculpture. The tree rises up out of a fitted basalt boulder mound. This "island" provides shade and relief from the intense sun, as its shadows move across the ground below. The motor court is enclosed with a living green screen that provides privacy and a sense of enclosure.

The inner courtyard is surrounded by a high brick wall. This former industrial yard housed many of the large transformers and equipment; at the north end a large steel pivot gate opens up to reveal a tilted plinth of buffalo grass. The steel-sided plinth erupts into the courtyard creating the sense of upheaval. The beautiful rusting steel sides resemble the soil horizon. The buffalo grass becomes animated with the slightest breeze. A lone mesquite tree is a living sculpture surrounded by basalt gravel, its shadows gracing the ground.

Project Resources

Landscape ArchitectHocker Design Group

David Hocker, ASLA

Architect 

Gary Cunningham

Landscape Contractor

Texas Land Care, Inc



MORE: Hocker Design Group

最新发布

Greenwich Residence格林威治公寓居所/Stephen Stimson Associates Landscape Architects
Dune Side Residence纽约东汉普顿沙丘边住宅/Edmund Hollander Landscape Architects
Tables of Water住宅设计/Charles Anderson Landscape Architecture
House by the Creek住宅设计/MESA
美国科罗拉多州木溪花园 Woody Creek Garden/Design Workshop
索诺玛葡萄园豪宅Sonoma Vineyard Estate/MFLA Marta Fry Landscape Associates
纽约曼哈顿岛屋顶露台Manhattan Roof Terrace /Sawyer/Berson
德州高地公园Pump住宅Pump House, Highland Park/D.I.R.T. Studio&MESA